...........

...........

Anotace: ........

Bezsmyslná hrouda sesypaného listí,
pohnědlé radostné listí
v náručí prožrané časovými liniemi
a v očích ručičky času,
který změnil barvu Tvých vlasů.

Nejen barvu...

Však pořád v Tobě vidím
neutichající ctižádost, horkost
vzpomínek, naději...
Hořké slzy v květináčích a rozkvétající
kaktusy pichlavých pohledů
hvězdný prach v dopisech
se zamilovaným oslovením :

Má lásko,....

Něžná květino s voňavým úsměvem,
hvězdo mých snů
přání všedních dnů
nenaplněná touho
jak známe se už
dlouho?

Snad věčnost, či víc,
polibek na Tvou líc
a objetí v šálu
hýřících vlasů
s pohledem na věčnou
krásu

Utichající píseň pro ústa
s nevýmluvnou moudrostí
srdce plné radosti
a smutek přelévá hráz
přehradní
Slunce zapadá a v odraze
končících osudů
zalézám na chvíli do sudu

a nechám si Tě vyrýt tetovací jehlou navždy
do srdce, kde už vlastně dávno spíš

Sladce snad, když přikrývá mne spíše chlad
a zármutek nad růžemi černými
usínám taktéž
mezi ne-věrnými
dny
se vzpomínkou jedinečnou na člověka
co odešel dřív než měl,
aniž by sám chtěl
proti vůli
...ba že
zhůry čas
v peněžence budu nosit Tvůj
poslední vlas

navždy
Autor padající do neznáma, 21.05.2009
Přečteno 307x
Tipy 21
Poslední tipující: kikis, NikitaNikaT., zlomený a nanicovatý -__-, Vlk v rouše, Kubino 2, 11prdelka, Petbab, Lady L, strašidýlko-střapatý, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná, lehce emoční báseň. ST! za obsah, zní mi hodně upřímně.

22.05.2009 17:26:00 | NikitaNikaT.

co dodat, hezké básně máš

22.05.2009 01:53:00 | zlomený a nanicovatý -__-

hezu dílko :D

21.05.2009 15:50:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí