Romeo ani Julie

Romeo ani Julie

Anotace: ...... číst a číst ;)

Nejsem Romeo ani Julie.
Pot strachem čelo mi polije.
Nevím kudy kam,
kdy opět Tě potkám.
Cit vřelý k Tobě mám,
jen Tobě se lásko odevdám.
Chci být Tvou něžnou vílou,
Ty jsi mé lásky životní sílou.
Kudy kam já nevěděla jsem,
bez Tebe já zabloudila jsem.
Tys měl být mým pánem,
s Tebou mé ráno končí ránem.
Jsi můj den, noc i ráno,
jen Tobě ráda řeknu své "ano".
Autor Labanda, 21.05.2009
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemusíš být ze šejkspíra,
hlavně když víš,
co je láska a víra :)

21.05.2009 15:37:00 | BARBYE

...láska jsou dva

21.05.2009 00:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí