Císařova Smrt(IV. a XIII.)

Císařova Smrt(IV. a XIII.)

Povstala jsi luna, úplněk snů.
Nechť dřímá Tvá kouzla, v úsvitu dnů.
I když sladká je Tvá noc,
přece temná je to moc...

Podej do rukou mých
té vášně a touhy kalich,
já znamení Tvé uchovám,
nic víc od Tebe nežádám,
neboť vím, že měníš skutečnost,
dovol, ať ta posedlost
zemře jako znouzectnost...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 21.05.2009
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle dílko vede k zamyšlení. ST! za obsah.

22.05.2009 16:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí