Toužící a rozpolcená

Toužící a rozpolcená

Anotace: Chtěla bych všechno... a tím jsou tu ještě větší komplikace.. hrozné :D

Pro prvního:
...OPORA...

Ach.. můj drahý..
Mí básničky vždy patří tobě
vždyť my dva se milujeme!
Jsi ten komu nejvíc ubližuju
a ten koho nejvíc potřebuju
Prosím
odpusť mi a buď tu semnou

Pro druhýho:
...SMÍCH...

Jé..
po tobě mí srdíčko
rádo si plesá
Tvoje duše je pro mě
jak knížka o nás dvou
Ve spleti všech omezenců
jsi můj balzám na city
Tak prosím neodcházej

Pro třetího:
...KRÁSA...

Ó lásko
tvoje oči
mi umazali srdce
jak borůvky koláč
Tak moc mi chutnají!
Tak moc po nich toužím!
Očekávám tě
s plnou náručí

Pro čtvrtého:
...TOUHA...

Bez pojmenování
bez výkřiku
Bez překážek
... bychom dávno byli spolu..
Nenávidím tě
chci tě
mít tě
ale vím, že tohle nemohu dopustit..

------

Snad chtěla bych
vzít vaše duše
a uplácat z ní
jednu velkou!

Platonický, puberťácký lásky
.... anebo jsem obyčejná coura
Autor Thesssinka, 21.05.2009
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: Juraj Hrom, Vlk v rouše, Bíša, 11prdelka, Chancer, kikis, Kapka, Chonglee
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fúha, pekné, novátorské, zaujímavé, osviežujúce

páči sa mi to!

25.05.2009 03:46:00 | Juraj Hrom

Ono to snad ani jinak v tomhle období nejde ;-)

21.05.2009 17:28:00 | Chancer

JO řekla bych svěží, mladé, sebekritické a k tomu mě i pobavilo. Je třeba jít hledat pátého"o)

21.05.2009 17:15:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí