Třeba dneska, třeba zítra

Třeba dneska, třeba zítra

Anotace: Jen tak zase medituju s kytarou ;-)

Dneska se mnou nikdo nechce jít na pivo
co je tohle za život
nechci jako alkoholik pít sám
ale stejně to tak udělám

Třeba právě dneska
třeba tě tam dneska potkám
žádná tvá kámoška taky nechtěla jít
třeba zrovna dneska tu pravou poznám
a budu s ní do rána pít

Tak se nic zase nestalo
samotnýmu se mi smutně chlastalo
já fakt už nevim kde ty správný holky jsou
vypadá to že do hospody nepůjdou

Třeba zítra
třeba zítra se to stane
krásná dívka
u mého stolu stane

A bude mou jedinou společnicí
bude mou překrásnou večernicí

Třeba někdy…
Autor Jarin Kalin, 21.05.2009
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Tacca, Kapka, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...chce to tu správnou hospodu ST :)

21.05.2009 19:23:00 | WAYWARD

Tip za vtip:)

21.05.2009 15:58:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí