Měj rád .....

Měj rád .....

Anotace: snad všichni můžem rozdat to pěkně někde v nás , aby pak člověk nebyl v životě sám zas a zas ...

V životě nejsou prázdná místa ,
jen lidé co srdce nemají ,
tak skuste si je počítat do sta ,
a objevit ty co vám to netají ,

Já vím , že nemůžem chtít po všech ,
aby byli pořád jen štastní ,
kdyť lidé rádi plavou na druhý břech ,
ač v půli utonou , dyť kruh nevlastní ,

Nechci vám radit , co dělat , jak žít ,
já sám nevím , kde se moje srdce ztratilo ,
asi už nehledám ho , snažím se jen přežít ,
dny delší jsou a daleko je to co platilo ,

jen bych rád poprosil ty všechny okolo ,
aby svá srdíčka tam někde si nechali ,
a mohli tak rozdávat nejen na oko ,
to co rodiče snad jim předali .....
Autor Polik, 21.05.2009
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Chancer, myší královna, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslovila, díky! Dobře jsi pronikl do srdce...

28.05.2009 22:52:00 | Chancer

bravo, poli

21.05.2009 19:06:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí