Krčma

Krčma

Anotace: .............

Krčma v noci
projíždějící vozy
koně tančí
na kočičích dlaždicích

kord a džbán
na stole leží
zlaté mince se kutálí
opilí vojáci
hospodou bloudí
růže hledají
ženy vášně

kostky padají
na zemi smrt roznáší
kordy tančí

mušketýrský klobouk
do dáli odlétá

raněný muž
do dveří padá

pohlédne na ní

krásnou dívku
nevinou ženu

potkává
tam kde jí nečekal

nahou na obraze
Venuši v mušli

ztrácí slova

voda po ní stéká
potůčky vášně
něžně
svůdná
na něj hledí
jde k němu
dotýká se jí
líbá jí

milování
ve svitu svíček
zvuky harfy
když usíná………..

ve špitále
v horečce blouzní.....

v minulosti….
Autor Vlk v rouše, 21.05.2009
Přečteno 280x
Tipy 29
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Princezna.Smutněnka, labuť, Tacca, dream in emptiness, Kristine Clary-Aldringen, padající do neznáma, Kubino 2, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle jsem si početla. Opravdu.

22.05.2009 16:27:00 | NikitaNikaT.

...za ST

21.05.2009 21:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí