Žárlivost

Žárlivost

Anotace: také stará věcička...

Proč láska k Tobě mě tolik bolí?
Proč srdce se mi z Tebe drolí?
Proč mě žárlivost tolik žere?
Proč se to ve mně tak moc pere?
Já žárlivost vůbec neznala,
až s Tebou jsem jí poznala.
Jít vedle sebe bok po boku,
kráčet vedle Tebe krok po kroku.
Snad zapálená cigareta mě uklidní,
kolik asi čeká nás společně ještě dní?
Autor Labanda, 21.05.2009
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Tygropes
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to se nikdy neví.

21.05.2009 22:14:00 | Tygropes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí