zbytečně

zbytečně

Anotace: .

Pravidelný výcvik a pevná ruka
Zelený mundůr a zbraň do ruky
udělá chlapa z obyčejného kluka
protože válka není pro kluky

na cvičišti nedají velitelé chvilku pokoje
náhle někdo křičí
do boje

blíží se nepřátelské letadlo
a přistála zde letecká puma
vše se najednou propadlo
řekni proč já nezůstal doma

Vysoký plot obehnán ostnatými dráty
Dusivý mrak prachu pomalu usedá
Už končí tahle děsivá párty
Když z mužů se nikdo nezvedá
Autor Barci, 21.05.2009
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavé a chmurné, kéž války vymizí z celého světa... jen Bůh ví, zdali bude 3.větová... :´o(

24.05.2009 09:54:00 | NikitaNikaT.

...tématický tip

22.05.2009 00:02:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí