Blesková

Blesková

Anotace: ...

Aniž bych tušila,
že můžu vidět protiklady,
rozhlédla jsem se do kraje
a na kopci spatřila blesk.
Bum!
Jsem tady a ty taky...
Prásk!
Chytni se deště za ocas...

Aniž bych věděla,
že blesky mají sourozence,
našla jsem jsem za večer
patnácterčata.
Bum!
Hráli si s kuželkami...
Prásk!
Plavaly v dešti...
Autor voedor, 22.05.2009
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Lady L, Psavec, Zpátky, NikitaNikaT., kikis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak nádherná je blesková harmonie na neby černém
jen nesmíš se přimotat do toho tance
jinak tě utancují k smrti

22.05.2009 22:28:00 | Lady L

Povedení bratříčkové.

22.05.2009 19:56:00 | Psavec

Hezké a nápadité! Za to ST!

22.05.2009 16:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí