Osudové prokletí

Osudové prokletí

Anotace: ...

Jsi pro mě vším?
Opravdu netuším.
Jen to vnitřní pnutí
vyhledávat Tě mě nutí.
Ze setkání jsem zneklidněná,
jsi spíše trestem než odměna.
Jsi otiskem v mé paměti,
mé osudové prokletí.
Autor Inge, 22.05.2009
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Ik, Bíša, Psavec, 6thSun, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To osudové prokletí, co v podobě lásky doletí... do Vašich srdcí...

22.05.2009 16:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí