oligarcha

oligarcha

Anotace: podnikavým

Dík inflaci
koupil jsem za láci
kosmickou družici
za pár rublů a sud vína
i s plakátem Gagarina

Vesmírný exkurze
nabízím na burze
v tvrdý měně
mám jachtu na Volze
a čtyři kožichy
už koupil jsem ženě
Autor zenge, 22.05.2009
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cha..já zas mám Karlovy vary
v Paříži čtyři bary
v Praze pak tisíc holek
v pase falešnej kolek...

23.05.2009 18:48:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí