SURREALISMUS

SURREALISMUS

Anotace: ***

***
Vlnité pobřeží
foukající vítr
písek v očích
zdravé kýchnutí
mořské prsty
chytají ryby
v tříštivých vlnách
spoře oděná dívka
v bikinách
s obrázkem
žraloka
já tě neukousnu
mrtvé moře
v kapli truchlí
nebožtíkovy rty
ztuhlé v úsměvu
vosy kolem stánku s vatou
bzučící dialog
na okně kočka
obklopená myšími pastmi
čekání na kořist
zdlouhavá chvíle
protáhnutí pacek
***
Autor Tomáš Přidal, 22.05.2009
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Radek.oslov.Šafárik, 11prdelka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí