oleo

oleo

Anotace: píšu jinde,jakou tu mám vůbec přezdívku? teď du domů na orální sex, který už je domluven od rána, zasraný kompy

suchý oči,
horko z kompu,
oblakotok za roztaveným pískem,
zpěvolet se točí zemským diskem,
štěněcí hopkání, suchý patro,
počkej pivo, počkej lásko...

co dáme dřív?
co máme?
kolo a věž
klidně mě řež,
kousej, škrábej do mých zad,
celej víkend pro...at
...mrd...
...šuk...
...pích...
jste mi u prdele,
a já vám,
ve své cele kajínka,
ukájívám.

zdar
Autor garmélius, 22.05.2009
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí