Řev

Řev

Anotace: ani ne báseň, spíše jen pár slov...nápad dnes při bouři...

Řev,
bolest,
bolest v celém těle,
věčnost,
trvá to věčnost,
nekončící,
nikdy nekončící,
řev,
bouře,
mraky a sníh,
slunce a déšť,
bolest,
srdce a den,
sen a blesk,
hrom,
déšť,
řev,
bolest, nekončící bolest,
mrcha, hnus,
hlen a flus,
řev v ústech rozervaných,
poslední vzdech,
prvé poznání…

bolest
Autor Láďa, 22.05.2009
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí