Zakousni se

Zakousni se

Anotace: parazitovat

Někdy je snad lepší
dělat zmatenýho robota,
jo jo jo
ne ne ne,
kejvat hlavou do stran,
pochodovat do rytmu diskotéky,
lejt si do krku olej
a z nudy
si spočítat šváby

zrovna jeden
se prokousal až k mý hypofýze
šplhá po kamenech,
kterými zdá se vydlážněná moje mysl

nebo je ten brouk
nedopalek marihuanové cigarety,
jak jsem cítil v barevnym filmu
zase blbej pán na chytrym místě

každý kousnutí je k něčemu dobrý,
pokud tě nezabije

a když jo,
tak s tim stejně nemůžeš nic udělat

už se těšim
na nadvládu strojů
Autor animovaný medvídek Pů, 22.05.2009
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: ludmil, Kamil Princ, Haniéčka, prostě Zuzana, lexus, stmivani.na.lepsi.casy, Zpátky
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Excelentně napsaná první sloka, která je sama osobě dokonalou básní.

01.07.2009 11:49:00 | Kamil Princ

tak to já zas nevím, jestli se těším, ale samotné přemýšlení o tom není vůbec špatné.

14.06.2009 19:45:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí