Soukolí

Soukolí

Kousek po kousku si plním své sny.
Nejsou veliké, jsou úplně obyčejné.
Nevím, kde se ve mně bere ta síla.
Čistě a pokorně prosím Boha o ochranu.
Co dříve jsem nevnímala, teď už vím.
V sobě ukrývám poklad duše
a ve svých myšlenkách se obracím
na Nejvyšší moc.
Kola života se točí a já jsem
se stala jeho soukolí.
Tak jako je Vesmír plný hvězd nad námi.
Autor devcatko z jetele, 22.05.2009
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, Kapka, jerabina, Tacca, NikitaNikaT., Květka Š., Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky to tak mám.....:-)

03.06.2009 16:38:00 | jerabina

Dílko nepotřebuje komentář. ST!

23.05.2009 11:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí