Veřejný walkman

Veřejný walkman

Anotace: veřejný walkman

Nemám sluchátka s přehrávačem
ohulím rádio a půjdu z bytu
do té doby dokud ho budu slyšet.
Ušel jsem 3 1/2 patra (rádio už jsem neslyšel)
uslyšel jsem někoho u vchodu
sešel jsem 1/2 patra
a objednal výtah pro nás oba
čekal jsem na ni
ona však bydlí v 1. patře
šel jsem tedy pěšky zpět
do pátého patra
kde jsem potkal souseda
co zvonil na můj byt
asi mu vadil hluk
řekl jsem mu že požádám svého spolubydlícího
aby rádio ztišil, i když žádného nemám.
Autor Adam Černý, 23.05.2009
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí