Havrani

Havrani

Anotace: já a ty....spolu a přece sami...pro Tebe slečno A..

Jsme dva černí havrani,
symbol žaloduší.
Jsme Ti, jenž vždy by naslouchali,
byť byli by hluší.

Veselí a přesto v smutku
obrazově vnímáni.
Havrani, co pro životy
nemaj žádné nadání.

A přeci máme křídla
a přeci létáme
a ikdyž žíti neumíme,
nikdy svůj boj nevzdáme.
Autor Sana.sorrow, 23.05.2009
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, páááááááá, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí