Jsem motýl...

Jsem motýl...

Anotace: ..kéž by..

Jsem motýl a létam si
vysoko nad zemí,
v oparu pod mraky
vše lehčí zdá se mi.

Jsem motýl, co máčí si
iluze v pilu,
neb s vůňí květiny
větší maj sílu.

Jsem motýl na chvíli
pak zas v svém těle
zmírám, však v motýlím
cítím se skvěle...
Autor Sana.sorrow, 23.05.2009
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí