O veľkej hviezde

O veľkej hviezde

O veľkej hviezde

Veľká hviezda spasiteľa
otvára nám ranné dvere,
cestou z nášho podvedomia,
kde ostávajú odpovede...

Až zas padne modrá obloha,
odhalí sa biely kráľ...
Čo spieva piesne od boha,
akého nik neprijal...

A srdce ľudské v jeho šate,
návrat hviezdy očakáva...
Keď ustlané spí v hebkej vate,
svojím túžbam sa oddáva...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 23.05.2009
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Květka Š., BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí