SURREALISMUS II.

SURREALISMUS II.

Anotace: ***-***-***

skrz hřbitovní zeď
prorůstají kosti
záhrobní materiál
oční klouby
pozorují procesí
vysypaný nebožtík
cucá hlínu
čůrky deště
nasávají smrt
kostelní zvonění
nebožtíci se obracejí
neviděná úzkost
ztuhlé siluety
Autor Tomáš Přidal, 23.05.2009
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Radek.oslov.Šafárik, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí