Für dich, mein Traum!

Für dich, mein Traum!

Anotace: Lieber keine Anotation:)

Jsem oběť sama sebe,
služebník svého odříkání,
restaurátor vlastního svědomí,

zmatený čtenář toužící po
zakázaných knihách
po kterých zbyla by jen hořkost,
ale to už tady bylo...

Ztrácím se sama v sobě,
sama sobě...
a vždy se nalézám
na jiném konci.

V noci
nemůžu spát
mě u srdce bolí...

Tyhle bláboly
jsou někdy taky pravdivý...

Jsi trochu otravný,
lezeš mi nepozván do snů
a ráno děláš
jako by nic

A tahle jako-by-nic-se-neděje-hra mě otravuje asi nejvíc
(i když je vlastně nezbytná)

Tak kdo je na řadě?
Kdo dneska vrhne kostky?
Autor Odváté zrnko popela, 23.05.2009
Přečteno 362x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, Radek.oslov.Šafárik, el viento, Barpob, Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouho jsem nehrála takovou šílenou hru jako kostky. Jsem její fanda od dětství.

14.07.2009 18:49:00 | kikis

super napsané,na smutné tema

27.06.2009 18:52:00 | Radek.oslov.Šafárik

líbí se mi to...má to ducha a cit...

10.06.2009 11:12:00 | el viento

Zajímavé obraty...

24.05.2009 15:33:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí