War of World

War of World

Anotace: tv home šílenství

Vracíš rány osudu,zhoubné nemoci,
kosí lid jak smetí,
nemrtví do tvých řad se hlásí,
válka je na spadnutí,
těšíš se,nevinný úsměv na tváři,
konečně,nebudu zapomenut,
pro slávu bezejmenných,ochotni vraždit,
hejna strojů v šik se řadí,
továrna na smrt,
nebojím se,pot mě chladí,
a srdce křičí,vpřed,připraveni bodat,trhat,
maso z těla rvát,
a všílenosti se šíleně smát,
computer,data tiše vyhodnocující,
žoldáci,pytle zlata na vozy nakládají,
vypálené město a torza ulic,mdle úpící


Stojím tu,na hoře smutku,
srdce z perníku pojídám,
bílý kůn,branou rozpolcen,
tiše umírá,
a je to naše město,mé a tvé,
za vlhkých nocí milované,
věř mi,jen mé a tvé
Autor crac, 23.05.2009
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Isquieasuus, Lea Aura, TAORA3, Chancer, ziriant, kikis, Petbab, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomněl jsi mi Nepřítel před branami..moc válečných filmů neznám ale tenhle jo a líbí se mi. A tady nemám co dodat..prostě válka :-) Už jen čekat až přijde ta poslední, rozhodující...

24.05.2009 12:56:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí