Snad se v hrobu neotáčíš...

Snad se v hrobu neotáčíš...

Anotace: Byl to tak krásný pocit sedět na skále a shlížet do kraje kde se psala nesmrtelnost...

Byl poledne čas
a končil máj.
V nitru se ozval mi tajemný hlas,
tam kde Máchuv rozkládal se ráj.

Na skále seděla tu dívka
a dívajíc se v dál.
S nostalgií si přeříkávala
dílo jež mistr nám dal.

Oči upírala do krajiny,
vítr okolo ní vál.
Odstínu tisíce zelené,
rozkládal se tu háj.

Seděla nehybně,
s větrem si povídala dál.
Rozervaný romantik
tam místo ní pak stál.

Roztáhla ruce,
svět malý se jí zdál.
A když dolů jí shodila ruka cizí

zemřela tajemně,
však cítila se jak KRÁL.
Autor urcite.me.neznas, 23.05.2009
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Tanzania, bejbyyyy, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až ve mě zamrazilo...ST

03.06.2009 13:53:00 | Tanzania

líbí

24.05.2009 12:06:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí