Shledání

Shledání

Anotace: Mé pocity, když tě spatřím..

Ta chvíle, kratičký záblesk světla....
oči se setkají a pohladí...
A v tento okamžik se mi srdce zastaví,
a já umírám...
Sladká bolest ovládne tělo i mysl,
nevnímám svět kolem sebe..
jsi jen ty lásko...

Ten krátký okamžik - stojíme před sebou,
tak blízko a nekonečně daleko....
Cítím tvou vůni, cítím tvé teplo,
letmý dotyk a já se celá chvěji,
opravdu jsme se dotkli?....

Možná to bylo jen mé přání...nevím,
moje mysl je tebou omámená,
už nerozeznám skutečnost od snu...
Myšlenky v hlavě zběsile víří....
mé oči se vpíjí do tvých,
dech se zrychluje a srdce bije na poplach,
opravdu tě vidím?

Vše splývá v jedno....co je skutečnost?
Topím se v moři tvé lásky....
a ty jsi jediný, kdo mne může zachránit....
Autor Alasca, 23.05.2009
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: bejbyyyy, Psavec, Bíša, padající do neznáma, Mbonita, Petbab, Lenni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí