Ráno

Ráno

Anotace: probuzení

Ranní probuzení....
otevírám oči, možná ještě spím,
vidím slunce jenž vychází.
První hřejivé paprsky pohladí mou tvář....
Ty jsi mým vycházejícím sluncem,
zrodem nového dne, první myšlenkou.

Nohy se dotknou podlahy,
potichoučku našlapuji, abych tě nevzbudila....
Otáčím se ...a ty tu nejsi...
místo vedle mne je prázdné,
chlad projede mým tělem.

Byl to jen sen, ta pomíjivá chvíle noci,
jenž ošálila mou mysl,
klamavá krása zapomění.
Kéž bych se nikdy neprobudila...

Ne to nemohu, to nesmím....
probouzíš se sám, stejně jako já
toužíš po mě, jako já po tobě....
....Nenechám tě čekat lásko....

Spěchám, aby ti napsala první slovíčka....
slůvka, která tě přivítají do nového dne.
Pošlu ti úsměv, jenž tě pohladí....
střípek mé lásky.....

Podívám se z okna a vidím slunce,
vidím tebe lásko....
ty jsi mé slunce.... ty jsi mým životem....
Autor Alasca, 23.05.2009
Přečteno 296x
Tipy 14
Poslední tipující: Juraj Hrom, 11prdelka, Bíša, bejbyyyy, Psavec, Petbab, Mbonita, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať se Ti to sluníčko nikdy neztratí.

24.05.2009 12:05:00 | Psavec

Ta je moc krásná... fakt moc... na ní je ST málo

23.05.2009 22:54:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí