Lži

Lži

Anotace: ................

Bělavé labutě
na zářivém jezeře
tančí v osidlech lžích
komu se má věřit?

zpustlá srdce
ve hvězdách

mramorová holubice
ve starém paláci
vytesána ve válce

křišťálové vzpomínky
na lásku
která v nenávist
obrátila se

pomsta se blíží
krev zbarví
ty bílé šaty
tanečnice Labutího jezera

hon začíná
havrani létají
trumpety slavnostně zní
rány do vzduchu
náboje nesoucí smrt

za lži
vraždy spáchané v srdcích.
Autor Vlk v rouše, 24.05.2009
Přečteno 295x
Tipy 25
Poslední tipující: Lea Aura, Bíša, malý lachtánek, Tanzania, Mbonita, Lenullinka, ziriant, Psavec, vílí křídla.., Laivindia, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný..a ten poslední verš je hodně dobrej...

24.05.2009 22:23:00 | malý lachtánek

Myšlenkový moc pěkný.ST

24.05.2009 19:05:00 | Tanzania

Má svůj spád.. poslední verš je hodně dobrý

24.05.2009 09:52:00 | vílí křídla..

Tvé dílko vede k zamyšlení, dobře se mi četlo.

24.05.2009 09:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí