Kdepak Tě mám, anděli?

Kdepak Tě mám, anděli?

Anotace: ...máš sice jinýho anděla...toho svýho..ale i tak je to věnováno Tobě, slečno A!!...

Posílám Ti v SMSkách
žalozpěvy tajemné
a ty už v první chvíli čtení
poznáš, že jsou ode mě.

Vyškrábu Ti do křídel
pět kubíků nicoty
a přesto se u Tebe shledám
s notnou dávkou ochoty.

Chráníme se navzájem,
aniž bychom věděli...
Zrovna mi však tečou slzy,
kdepak Tě mámm anděli??
Autor Sana.sorrow, 24.05.2009
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: shakespeares, Kamil Princ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí