Bluegrasová noc

Bluegrasová noc

Anotace: až do svítání...

do houslí tónů vrostlo mi srdce
smyčec sny vykreslil na hraně strun
prstoklad k hmatníku
uragán pouštních dun
dešťový mrak čet` bluegrassové noty

flažolet křišťálu nad kříži pražců
tisíce kousků snídala mandolína
myšlenky z pavučin a můra tonoucí
do spadlých krůpějí svařeného vína
deštivá noc slzami pokrytá

kontrabas duší svou vylákal kytaru
pro banjo obuté do bot z Gdur
nad kozí kůží, strun jen pět napjatých
vokálů chorál, prostřený stůl
kapkami ráno se s nocí rozloučilo…
Autor Buližník, 24.05.2009
Přečteno 398x
Tipy 13
Poslední tipující: Kapka, Nút, Psavec, Mbonita, voedor, NikitaNikaT., Zelená okurka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo Třeba "Austrálii"... tam slyším zase já.. je krásná a stejně jako Austrálie protrahovaně upršená...

25.05.2009 00:34:00 | Nút

Hezká.

24.05.2009 22:50:00 | Psavec

Nápadité dílko, krásné obraty... ST!

24.05.2009 12:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí