Za pár dní..

Za pár dní..

Anotace: Jednou to čeká každého..

Za pár dní, (nevím kolik jich ještě snesu)
všechno se změní.
Za pár dní (až půjdete mi na funusu)
zástupy známých uvidím..

Chtěl jsem být silný,
kvůli vám, co jste tu se mnou,
ale přece, boží mlýny,
dál a dál, ikdyž pomalu, melou.
(Tohle je osud a všichni to tak berou)

Nechtěl jsem dávat najevo,
co se to se mnou vlastně děje,
teď už je stejně všechno jedno,
štěstí se na mě neusměje
..jako dřív..
(a já nikdy se s tím nesmířím, stejně tak jako vy)

Nemoc ovlivnit nemůžeme,
jednou příjde, později odejde,
někdy i s tělem, tak už to bývá..bohužel.

...
Jen jedinou lásku za celý život jsem potkal,
Evi, jsi to ty, díky tobě jsem poznal,
že náděj umírá poslední..
Miluju Tě a budu pořád s tebou,
tak jak jsem slíbil..láskou věrnou..
(Teď plně chápu větu tvou,
že všechno je poprvý..jednou,
i smrt všech okolo..)


..Mám vás moc rád, snad proto to přiznání až teď..
Autor tom.z, 24.05.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Dullsinea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí