Postýlka

Postýlka

Anotace: Kdo má rád svoji postýlku, at se přihlásí :)

Postýlka,
je místo, kde sníme své sny,
že kluci našli poklad
a holky jsou princezny,
děti tam chrupou pěkně po obědě
a pánové sní o zápase
nebo hokeji na ledě.

Dámám se zdá o kosmetické masce
nebo o tajném ctiteli
a o té pravé lásce,
tiché hovory a zamilovaná slůvka,
kde dva nikdy spolu nemlčí
a každý je najednou mluvka.

Postýlka je místo,
kam se každý těší,
kde nikdo nic nepředstírá,
na nos bulíky nevěší.

Nadýchané peřinky
a tak pěkně hup,
zavři oči ke spaní
a pak ani muk!
Autor BARBYE, 24.05.2009
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Tacca, Agniezka, kuskus pruhovaná, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dá se řící, že skorem se vším souhlasím.

24.05.2009 19:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí