Odvaha

Odvaha

I když byl jsem vržen do stínu,
ze stínu povstanu
a světlem pokryju temnotu,
neboť šíp jsem uchopil
-před srdcem-
co beran vystřelil...

V sobě nosím znamení,
lék, co rány zahojí
a cestou pravdy pojedu,
na vrchol svatých světů...

Neboť vím, že nejsem zatracen,
že vládce lži byl pokořen...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 24.05.2009
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Meriel, Mbonita, Dullsinea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí