žiletky

žiletky

Anotace: melancholická..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Slova jsou jako žiletky,
jenž do tepen vyrývají znamení zoufalce.
Pliveš svůj život do neforemného chuchvalce
a z ran stékají rudé slzy přestárlé baletky.

Slova jsou jako žiletky,
jenž pouští žilou tvým snům.
Marně se snažíš dodat barvu mrtvých rtům,
polykáš ty své trpké, života tabletky..
Autor Satha, 24.05.2009
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, prokletá. Pozor, žiletky, jež .... nikoliv jenž.

24.05.2009 19:10:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí