čo s teba ostalo?

čo s teba ostalo?

Anotace: krásne spomienky :)

je noc a mne ostal kúsok teba.
počuť len tiché snívanie,
a nezmyselné slová.

ostalo len prepichnuté srdce,
roztrhané fotky topiace sa v pohári od wisky,
a odrážajúci sa tieň tvojej postavy.

myslela som,že ťa vidím,
tam v kúpelni,
ako mi znova robíš vaňu na kúpeľ,
ktorú tak milujem.

pametám,
ako si sa na mňa vždy z úsmevom díval,
ako sa hrám z penou a staviam z nej hrad
ale,
asi sa mi to iba zazdalo.

je ticho.
teraz by som chcela len zavriť oči,
klesať,
a padať,
a ďalej už nebyť.

ale je lepšie sklamť sa v láske ako ju vobec nepoznať
Autor bejbyyyy, 24.05.2009
Přečteno 235x
Tipy 10
Poslední tipující: malý lachtánek, fab four, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, Bíša, Mbonita, Alasca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výbornej konec...

26.05.2009 12:38:00 | malý lachtánek

Máš pravdu.

25.05.2009 13:31:00 | Psavec

zajímav konec

25.05.2009 05:58:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí