prasečí štěstí

prasečí štěstí

Anotace: ...radkovi...

krach...kolaps...smrt zaživa...
způsobil sis sám...
skřeky, hloupé kecy...to ty umíš...
žíly propíchané...
drogy...v sobě mít...to ty musíš...
abys přežil ač už mrtvý jsi...
plácáš slova přes slova...
"miluji heroin"
šeptáš dokola znova a znova...
jsi tak zničený a směšný...
vím, že život jsi měl těžký...
ale tohle není žádné řešení...
z drog stavíš si do pekla lešení...
ničíš se a sám do sebe bodáš nůž...
už nikdy nebude ti líp, bude jenom hůř...
co s tebou sakra je?
nechovej se jako zvíře...
buď lepší, než jsi doteď byl...
jenže to ty nebudeš...
jsi feťák, ožralec a debil...
máš jen bolest a výkřiky do tmy...
tam jediné světlo trapně nazýváš heroinem...
souhrn veškerého NIC...
to je to, co ty máš...
prasečí štěstí...
a zaťaté pěsti...
tak to zkus...
bojovat sám se svou hloupostí...
když už dávno mrtvý jsi...
v propasti...
neštěstí....
Autor Livie, 24.05.2009
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brrrrr smutná..

25.05.2009 04:12:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí