Oblékám Černou

Oblékám Černou

Anotace: nic

Oblékám černou a lidé se smějí,
Nejednám tak, jak oni chtějí
Nevnímám svět tak jako oni
Necítím lásku, radost, tu vůni.

Miluji smrt a proklínám početí
Žiju až v noci a usínám v obětí
Nešťastné dívky, kterou nečeká víc
Než pár drobných když vyjde vstříc

Nežádám klišé- lásku a mír
Přeji si válku a věčný stín
Nechci se tvářit,
Tak jak se sluší
Žiji svým snem
A to mi stačí.
Autor Sorg, 24.05.2009
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Markéta G.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na temných křídlech nechat se nést...
co tvým snem je, mam-li vědět čest?

14.12.2009 00:26:00 | Markéta G.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí