Náraz

Náraz

Anotace: ...

Už netoužím po vesmíru,
po mléčné dráze a kometách,
v srdci jsi zanechal červí díru,
ze vzpomínek hvězdný prach.

Poslal jsi na mě meteorit
a zkolit
chtěl jsi mě docela,
já stála jen a mlčela,
na náraz předem připravena
čtyři....
...tři...
...dva...
...jedna........

S nárazem země chvíli se chvěla,
zranění zjevná nebyla,
zdánlivě na porvrchu celá,
pod kůží jsem se tříštila.

Následky?:
V srdci velká díra,
na stovky menších kráterů.
Kolem je ještě cítit síra,
však já se s tím nějak poperu.

Už netoužím tolik po vesmíru
co kdysi toužila jsem
od tebe v srdci červí díru
snad zacelí se...časem...
Autor Flamy, 24.05.2009
Přečteno 305x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, Zpátky, ziriant, NikitaNikaT., WAYWARD, bejbyyyy, Házté, Tanzania, Hloupá Květinka, maikycz
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je třeba pořád se prát

20.07.2009 13:02:00 | WAYWARD

City bolí a čas pohladí.Pěkně napsáno.ST

08.07.2009 09:56:00 | Tanzania

Pěkné přirovnání, hlavně originální. Líbí se mi, moc.

19.06.2009 14:30:00 | maikycz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí