Sklenky dnem vzhůru

Sklenky dnem vzhůru

Anotace: Takový víkendový pocit.

Krásný byl večer,
sklenky dnem vzhůru.
Jazyk se rozvázal,
sám to víš.
Najednou ležíme,
něžně mě hladíš.
Kdo ví,
co všechno dnes
uslyšíš!

Všude se dotýkáš,
mrazíš i pálíš.
Polibky hýčkáš snad i klín.
Hlavu ti zvedám,
do očí hledím.
Slova,
co nevidíš,
vyslovím.

Proč se to stalo,
najednou zima.
Vyklouzl z klína
ze snění.
V očích máš slzy,
tiše se díváš,
jako když sny uvnitř rozdrtíš.
Autor forget-me-not, 24.05.2009
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Zambie, Bíša, Zasr. romantik, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí.. tudíž ST :-)

04.07.2009 17:34:00 | Zambie

...za ST

24.05.2009 21:38:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí