Co ti schází?

Co ti schází?

Anotace: Nejlepšímu kamarádovi...

Říkáš že nemáš pro co žít?
Že není o co stát, není za čím jít?
A co sny? Jaké jsou, o čem sníš?
To za sny musíš jít, víš?

A co láska? Miluješ, máš rád?
Jdi za láskou, ta pomůže ti snad.
A co štěstí? To ti schází?
Vždyť štěstí máš dost, víc jak druzí!

Tak co ti chybí? Naděje?
Kam poděla se, co s ní je?
Proč máš v očích smutek, v srdci žal?
Proč ta smutná slova jsi povídal?

Najdi tu naději uvnitř sebe
Ona tam je, září z tebe
Září z tvých očí, z tvého úsměvu
Já tvoji naději najít nesvedu.
Autor veronicie, 24.05.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: N.Ryba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neznáš... :)

29.05.2009 21:51:00 | veronicie

Pekny, libi se mi ty verse:) komu pak to je?

26.05.2009 20:21:00 | N.Ryba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí