když

když

Anotace: ...to někdy tolik bolí...

...

když realita všedních dní
mě zas a znova
na lopatky vrací
a odpočítává mě znova
s ironickým úšklebkem
ve své tváři

když mě přítomnost
zas raní mrazivými výpady
srdce znovu s holí žebravou
hledá teplého slova
v obydlím tak známém

když jsem chmurnou chvílí polapen
a hledám světlý okamžik
v svém žití
pak jako můra
jež nemůže si pomoci
shořím v žáru petrolejky zcela

když samota mě svírá
jak čelist hladového tvora
který má jenom reflexy se nasytit
pak při myšlence na hřejivou
blízkost Tvojí
moře ve svých očích
jen těžko držím zpátky
a utopit se snažím
sebe
i své "když"

...
Autor chalcedon, 24.05.2009
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Bíša, Nút, Zambie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč tak smutně

03.06.2009 20:09:00 | zrzka.69

to je mi líto...

28.05.2009 15:15:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

samota je ten nejarogantnější společník vždycky se ti vysměje do očí když to nejmín potřebuješ...

25.05.2009 02:25:00 | Nút

líbí :-)

24.05.2009 23:51:00 | Zambie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí