Šílenství

Šílenství

Anotace: .............

Představy šílenství
které nekončí
vidím to
co ostatní
neslyší

Rubikova kostka
která se ztrácí
v tomhle divném snu
když se snažím
tvou duši získat
vyhrát jí nad ním

stříhám cizím lidem
vlasy na potkání
černá magie
ve svitu měsíce

kávová zrnka
vůně dálek
nevyspalé oči
za těch pár let
marného bloudění

cizí věci ožívají
já tě nevidím
žiji sám tolik let

v divadle
kde sleduji chováním
těch neznámých herců
kteří jsou mými přáteli
na chvíli
pár minut plných
okamžiků.
Autor Vlk v rouše, 25.05.2009
Přečteno 251x
Tipy 23
Poslední tipující: Stoneman, Lea Aura, shakespeares, voedor, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, Mbonita, Laivindia, Princezna.Smutněnka, Nút, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cizí věci ožívají
já tě nevidím
žiji sám tolik let

za tohle ST*..dotkl ses v hloubce...

25.05.2009 00:06:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí