Podmostová

Podmostová

Anotace: lehce přízračná

Lechtáš moji duši
když jemně okusuješ
moje prohnilé srdce
a nebojíš se

že praskne
__________________________
lesknoucí se zornice
utrápeného básníka

Potřísněny
zvenčí
zbytky pěny

lehce olizujíc
líh
stékající do otvorů
tvých i cizích
pálí a drásá

/Jaká krása../
______________________
pod mostem
volných pádů
sledujíce odraz
vodní hladiny

nepřicházíš ani neodcházíš

válím se v nekonečnu
vlastní vidiny
když jsi mi poblíž

Tečou mi sliny
_______________________

Lechtáš moji duši
když jemně okusuješ
moje prohnilé srdce
a nebojíš se

že praskne
Autor slečna Nefertiti, 25.05.2009
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: JAQNA, jedam, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak mi to připomíná mé básnění které se promění ve snění až se k němu zase vrátím...

25.05.2009 01:34:00 | petr.c17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí