Bezejmená a Pasáci zloději

Bezejmená a Pasáci zloději

Anotace: ...

Bezejmenná

Peníze dojdou pak není co na sebe
Má milá ta práce ta je tu pro tebe
Všechno mít budeš co koupíš zaplatíš
Má milá s prachama v světě se neztratíš

Už žádné krádeže lži a kšefty
Má milá obleč se a nalakuj nehty

Červená barvička ta ti tak sedí
Stehýnko z pod sukně na chlapy hledí
Směje se na ně tvé krásné tělo
Odhrň vlasy a utři zpocené čelo

Pochop že život je labyrint klikatý
Zadarmo bez prachů nekoupíš nedá ti

S prachama špatně je bez nich ještě hůře
Má milá pochop já prodávám kůže

On tobě prachy a ty jemu dáváš
Má milá neříkej s kým vším tu spáváš

Ukaž se podstrkuj poodhal raménka
Knoflíky rozepni až spadne ti halenka

Peníze vydělej a život zaplať si
Netvař se nevzlykej co to máš za práci

Má milá však pozor dej
a hlavně se usmívej
Kolínka odtáhni
Jen nikam nespadni

Rybky se polapí do skrytých sítí
Jak skončí chudinka která se chytí?
Bez prachů na cáry určena k prodeji,
Všechno ji seberou pasáci zloději…
Autor Liwinka, 28.10.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí