Houpačka

Houpačka

Anotace: ....

Smutno střídá veselo,
jak otázky na tělo,
měsíc rajských polibků končí
A zas se loučit.

Štěstí střídá teskno
a mně se oči lesknou
a zas má něco končit.
Já nechci tuhle beznaděj
výkupný za dny
kdy je ti hej
A kdy se smíchem dusíme
Bezstarostnost srdcí
usíná na vavřínech.

Teď vnímám jeho tep a dech
a hladím jeho mokrou kůži
Jen tak
a nebo jako
vždyť polštář mi ho nahradí
nevím kde usíná
že po tak dlouhé době do něj pláču
mu nevadí.
Autor Reginka, 25.05.2009
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí