stradivárky

stradivárky

Anotace: --

Bylo to tak koncem války
myslím že tý druhý
děda našel stadivárky
na dně starý truhly
natáhl na ně struny
prach z nich vyklepal
a ze zbytkem kalafuny
smyčec namazal

Pod bradu je jemně vložil
zahrál první tóny
dole za vsí u hřbitova
se rozezněly zvony
z rádia to zašumělo
ozval se hlas z dálky
prý by se teď tančit mnělo
je tu konec války

Čas s listím větry odvály
ze stromů jsou už špalky
já dodnes věřím že tu válku vyhrály
ty dědovo stradivárky.
Autor zenge, 25.05.2009
Přečteno 279x
Tipy 17
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, Psavec, Květka Š., Mbonita, voedor, raďo, Elisha, WAYWARD, Marfuša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby tisíc stradivárek...ST! :-)))

26.05.2009 09:03:00 | Mario de Janiero

...ale bylo by to hezký.

25.05.2009 20:27:00 | Květka Š.

...hmm,ST

25.05.2009 18:27:00 | WAYWARD

Líbí se mi

25.05.2009 17:39:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí