Otázky

Otázky

Anotace: ...

Co je to láska? A proč se vlastně celý svět točí?
Jen chci to vědět dřív než zas otevřu oči.
Co je to hřích? Proč v jednu spojí se duše velké lásky?
Dívej,stárnem a nejen od smíchu se nám dělají vrásky.
Co je to zklamání?Jak se mu dá zabránit?
Těžké je být sám,nesmíš hořkost v sobě mít.
Co je to mít rád,co je to milovat?
To se časem téměř každý naučí,hlavní je se nevzdát.

Mám spoustu otázek,ale nikdo mi nechce odpovídat,
jsem pro všechny zvědavou holčičkou,
někdy mám kolem sebe luxus a pak přijde bída,
chtěla bych vědět zda ještě gentlemani jsou.

Kdo nabídne své rámě dámě,kdo pro ni se světem zatočí?
Kdo dá jí jiskry štěstí do očí?
Kdo odpoví jí na otázky,kdo jí své srdce a volnost dá,
kdo řekne nejsi sama,jsem tu i já?


Pořád tak naivní jako dítě,
marně čekající na "miluji Tě",
je to zvláštní osoba - jsem to já,
tak směšně věřící tomu ,že na druhém břehu nebudu sama,
ale navždy s ním jedna vzniklá duše a v ní my dva.
Autor Zuzanka.D, 25.05.2009
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, hezule
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dávám ST

26.05.2009 10:43:00 | al-pacino

Otázky bez odpovědi má každý... Moc pěkné :)

25.05.2009 20:53:00 | hezule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí