Tanec bez hudby

Tanec bez hudby

Anotace: Žít jen z naděje jako tančit bez hudby...

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Po leknínech, jenž vykvetly na hladině mé naděje,
tančím s pocitem volnosti.
Však mám strach o mé vnitřnosti,
které zavalily smutku závěje.

Mé srdce mrzne pod tíhou smutku,
snažím se jej rozehřát plamenem hněvu.
Sama, opuštěná tančím bez melodie, bez zpěvu,
a lákám na kus srdce lásku, tu života prostitutku.

Zatančí si semnou ten tanec pochmurný?
Mešním vínem své smysly zmatem,
snažím se najít ždibíček lásky v jejím výstřihu, hmatem.
Však místo toho se sesypu, jako popel do urny.
Autor Satha, 25.05.2009
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Meriel, Zasr. romantik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí