Pár světlých okamžiků - 3. část

Pár světlých okamžiků - 3. část

Anotace: O víkendu v Počátcích, sraz postižených literem. V sobotu ráno.

.

Ráno časný budíček,
snídaně a na Valchu
proudí tisíc samiček.

Pračlověk se svojí družkou Karlem
už se derou hustým davem.


V hlavě ještě zvony bijí,
toho vína bylo dost,
malé děti se nás bojí.

Až u vodníka čeká spása,
z láhve do nás teče krása (ze švestek)

Tak zahájíme lov a baby,
máme oba toho dost,
u samiček hlavně zuby,

u samečků pevná kost!
A když mají sílu, jenom dobře.

Na otázku, proč ony s námi,
říkáme, že všechny dámy
dostanou jen jednu noc.

Pak neandrtál vybere si,
děvu, kterou on by chtěl.


Páni, kteří zase uklidňují
mou samičku jménem Karel.
Snad podle klacku pozná kosa.

Kdo vydržel a vyhověl,
ona prošla bránou noci.


Však noc plná lásky úkladů,
začla špatně u výčepu,
sice plno vilných návrhů,

všichni jsme byli plni sil,
ale zmohlo nás pak pivo.


A co bylo dál?
Dál už nebylo nic.

.
Autor Zasr. romantik, 26.05.2009
Přečteno 305x
Tipy 23
Poslední tipující: Indigo, NikitaNikaT., Lea Aura, Juraj Hrom, Markéta Hl., Bíša, Agniezka, Lenni, Mbonita, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé dílko mne pobavilo, docela si to dokážu představit, věžím, že s Tebou a Kájou... člověk se nikdá nenudí.:o)

07.06.2009 09:49:00 | NikitaNikaT.

Lovy byly náročné, ale ve dvou se lépe táhne:
Romantiku,
ty máš kliku,
že jsi sebou Karse měl,
sekerku
a bez pytlíku (s kostmi)
jen kyjem krásky ubíjel...
Tvoje krásná dívčí půlka,
lákala je na své tělo,
škoda jen, že jedno prso,
sfouklo se a vytratilo.

26.05.2009 08:45:00 | nejsembásník

chi...to je parádní.ST

26.05.2009 08:26:00 | Tanzania

A komu se to nelíbí,
ať políbí nám hřídel,
já věrná ti budu,
družka tvoje,
Karel
:-))))))))))))))))))))

Dávám ti za snahu o pravdu ST, zůstane stejně doma

26.05.2009 08:11:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí