nepatrný tik

nepatrný tik

Anotace: brzy ráno

zabalen do
plášťů slov
omotán vším
co by mi mohlo pomoci
aby mě svět
neměl ve své moci

s hlavou v písku
mezi paneláky
dětského hřiště
myslím na další příště

mezi regály
plnými nicotností
zabývám se svou
ctnosti

mezi lidmi
na chodníku
v roztrhaným triku
pokouším se
vymyslet pár triků

jak se zbavit
v levém oku
nepatrného tiku
Autor radexk, 26.05.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krom prvni strofy se mi to libi, tip.

26.05.2009 06:34:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí